Over ons

OVER PRO CYCLES

Beste bezoeker / fietsliefhebber,

Alvast bedankt voor je interesse in mijn fietsenzaak. Ik zal starten met mezelf voor te stellen. Ik ben afgestudeerd in 2000 als autotechnieker en heb dus een technische opleiding genoten. Nadien heb ik een tiental jaar in de autosector gewerkt.

Ik heb steeds sterke interesse gehad in de mountainbike waar dan ook mijn voorliefde in verwerkt zit. Ik ben ook steeds aangetrokken geweest tot de techniek die achter de fietsen zit. Ondertussen kan ik gerust zeggen dat de meeste technieken mij gekend zijn. Is er dan toch iets dat ik niet ken dan zal ik het nodige ondernemen om het te gaan ontdekken. Het is lang niet meer van toepassing dat je van drie fietsen één kan maken met dezelfde onderdelen. Het is net dat wat me hard aantrekt tot deze sector.

Lang heb ik getwijfeld om in een bestaande fietsenzaak te gaan werken. Na enkele korte ervaringen miste ik mijn eigen inbreng en dit kan ik alleen als zelfstandige volbrengen. Na een jaar aftasten en rondhoren bij de verschillende merken kan ik met trots aankondigen dat ik Niner en Argon 18 dealer ben geworden. Om het geheel compleet te maken werk ik ook samen met het alom gekende Giant en Bergamont (Scott groep). Met deze vier hoofdmerken kan ik een heel gamma aan fietsen aanbieden en is er voor ieder wat wils.

Als ik naar mijn eigen wensen kijk dan miste ik het personaliseren van een fiets bij de meeste merken. Wanneer ik een nieuwe fiets kocht demonteerde ik deze vrijwel meteen en bouwde deze dan opnieuw op met volledig andere onderdelen. Bij Niner en Argon 18 kan je fietsen gewoon zelf gaan samenstellen naar wens. Je kan kiezen voor een frame met bouwpakket ofwel gewoon starten vanaf het frame en dus compleet naar eigen wens. Dat is alvast iets waar ikzelf volledig achter sta. Zeker omdat het aanbod zo divers is moet je als klant toch bepaalde zaken kunnen kiezen. Bij Giant kan je dan volledige fietsen vinden aan een hele scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. 

Ik kan uiteraard ook stadsfietsen en e-bikes leveren van Giant en Bergamont. Tevens zit er een speed pedelec in het gamma! Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook fietsen beschikbaar.

Ondertussen heb ik al een samenwerking met een aantal leveranciers waardoor mijn merkengamma voor de onderdelen/accessoires heel divers zijn.

Heb je een vraag of interesse in een fiets en/of onderdelen/accessoires? Contacteer mij gerust!

Tot binnenkort

Sportieve groet,

Kevin

WAARVOOR STAAT PRO CYCLES

Beste materialen

Bij Pro Cycles kiezen we steeds voor het beste materiaal.

We leggen onze lat hoog omdat we graag werken voor de sporters die het maximum uit alles willen halen.

Maatwerk

De fietsen die we samenstellen zijn bijna altijd op maat. We kiezen samen met de klant de onderdelen die hij nodig heeft in zijn configuratie.

Zorg voor kwaliteit

Pro Cycles wil zijn klanten ontzorgen door uitstekende service en kwaliteit te bieden.